Vacature Stage Communicatie Design

We are building the largest street art museum in the world.

Over ons:

In 2020 opent Street Art Today op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord ‘s werelds grootste museum voor graffiti en street art. Gevestigd in de indrukwekkende monumentale Lasloods van 7000m2 toont dit museum een unieke, permanent wisselende collectie met meer dan 200 gigantische kunstwerken. De werken zijn gemaakt door nationaal en internationaal gerenommeerde kunstenaars en variëren in formaat van 15- tot 70 vierkante meter. 

We werken met een klein team op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. Ter versterking van onze marketing- en communicatie zoeken we een creatieve stagiaire met ervaring als designer (van drukwerk tot digitaal).

 

Profiel: 

Creatief / Design / Multi-media / Grafisch

Opleiding: minimaal MBO / HBO

 

Soort Stage:

Meewerkstage

 

Voorbeeld werkzaamheden

 • Uitrollen van nieuwe merkidentiteit (van print tot digitaal)
 • Meewerken aan digitale kanalen (content productie, testen en tweaken)
 • Uitwerken van communicatiemateriaal voor in het museum (signage, menukaarten tot sales presentaties shop)
 • Meewerken aan campagnemateriaal en expositiemateriaal (expositie en event flyers, advertenties, opening event show)
 • Uitvoeren gebruikers onderzoeken
 • Online marketing / Analytics

 

Pre:

 • Je hebt interesse in graffiti / street art / grafisch design
 • Je kunt makkelijk schakelen tussen digitaal en fysiek
 • Je bent een aanpakker, en communicatief sterk
 • Je hebt kennis van Photoshop of InDesign. 
 • Je hebt ervaring in multi-mediale (content) producties

 

Periode 

We zoeken een kandidaat voor de periode Jan 2020 – Juni 2020

 

Wat bieden wij

Wij bieden je een stage op een inspirerende plek, in een klein team dat keihard werkt aan het realiseren van het grootste street art museum ter wereld. En de tofste opening-show van 2020. We zijn een start-up, dit betekent dat er ruimte is voor eigen inbreng, maar ook dat er verwacht wordt dat je zelfstandig kunt werken. 

 

Heb jij interesse in deze stage?

Neem dan contact op met Barbara@streetart.today

 

Header photo by Ruben de Vries

Have your say

Comments

Street Art Today is a platform for promoting street art and a full-service Urban Contemporary and Street Art agency. We enjoy working with globally recognized artists on award-winning art projects. We’re also the organizers of the annual Kings Spray Street Art Festival. Currently we're working on creating the world's largest street art museum in a former shipyard warehouse at NDSM Wharf in Amsterdam.