HORECA Manager for our Museum

Update: this position isn’t available anymore

Street Art Today zoekt per direct een doorgewinterde horeca manager

Heb jij ervaring met het opzetten en draaiend houden van een succesvolle horecaonderneming? Ben je in staat om een creatief concept te vertalen naar dé complementaire culinaire beleving en hard op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij degene die wij zoeken om de horeca in ons museum op de kaart te zetten.

Over ons

In 2019 opent Street Art Today op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord ‘s werelds grootste museum voor graffiti en street art. Gevestigd in de indrukwekkende monumentale Lasloods van 7000m2 toont dit museum een unieke, permanent wisselende collectie met meer dan 200 gigantische kunstwerken. De werken zijn gemaakt door nationaal en internationaal gerenommeerde kunstenaars en variëren in formaat van 15- tot 70 vierkante meter.

Ons museum

Een totaal nieuw en uniek museum voor street art in de breedste zin van het woord. Een spectaculair museum dat niet alleen impact op de stad Amsterdam heeft maar ook grote potentie heeft om wereldwijd van betekenis te zijn. Het gebeurt allemaal op een van de mooiste en dynamische plekken van Amsterdam: de monumentale Lasloods op de NDSM-werf.

Jouw rol

Als horeca manager weet jij ten eerste de missie van het museum en het gevoel van de kunst te vertalen in hét bijpassende culinaire concept. Dit concept weet jij vervolgens ook van A tot Z om  te zetten tot een werkelijk unieke horecagelegenheid. Je stelt het aanbod samen en onderhandelt met leveranciers. Je werft je eigen topteam, stuurt het aan en zorgt dat er altijd genoeg mensen op de vloer staan. Daarbij ben je verantwoordelijk voor de volledige kasadministratie, beheer je de agenda en verzorg je de F&B voor evenementen.

Wij bieden

We bieden jou een plek binnen een klein, toegewijd team dat bestaat uit mensen die intrinsiek gemotiveerd zijn om een fantastisch nieuw museum te bouwen. Samen met een internationaal netwerk van de allerbeste street artists werken we dag en nacht met volle overgave om in Amsterdam-Noord het grootste street art museum ter wereld neer te zetten. Street Art Today is een groeiende organisatie wat maakt dat je deel wordt van een uniek avontuur. We denken niet in hokjes dus er is voldoende mogelijkheid om je eigen stempel op de horeca te drukken. Salaris in overleg.

Wij vragen

Een ondernemende horeca manager in hart en nieren die deze uitdaging met beide handen aangrijpt. Je hebt HBO werk- en denkniveau. Je neemt minimaal vijf jaar werkervaring in een soortgelijke functie en ervaring in het starten van een horecabedrijf mee. Daarbij ben je in the know van alle actuele wet- en regelgeving en weet je de naleving hiervan zorgvuldig te bewaken. En jouw team weet jij elke dag weer te motiveren om het beste uit zichzelf te halen.

Kortom, wanneer jij bij ons begint weten we zeker dat de horeca een succes wordt.

Interesse?

Ben jij degene die we zoeken? Stuur dan je motivatie plus C.V. voor 9 augustus naar Eva Bors via eva@streetart.today.

 

Back to other Jobs at Street Art Today

 

Have your say

Comments

Street Art Today is a platform for promoting street art and a full-service Urban Contemporary and Street Art agency. We enjoy working with globally recognized artists on award-winning art projects. We’re also the organizers of the annual Kings Spray Street Art Festival. Currently we're working on creating the world's largest street art museum in a former shipyard warehouse at NDSM Wharf in Amsterdam.